maanantai 14. maaliskuuta 2011

Kevät!


Kuten kuvasta näkyy, kevät on saapunut Hollantiin. Kukkia alkoi putkahdella maasta jo useampi viikko sitten, kunnes takatalvi hillitsi luontoa hieman, mutta nyt värikkäitä läiskiä on jo jokaisella pihalla ja tienpintareella. Tänään otin kevättakin käyttöön kun toppis toi pyöräillessä hien pintaan. Aurinkokin on paistanut ihan kiitettävästi, tosin liian usein saan ihailla sitä vain labran ikkunoiden läpi. Viikonloppuisin sää on jostain syystä aina arkipäiviä huonompi.
Sunnuntaikävelyllä tuli taas monenmoista otusta vastaan, lähiympäristössä asustaa ainakin kaneja, peuroja, lampaita ja vuohia. Kengurutarhauskin kuulemma löytyy. Ylivoimaisesti eniten on kuitenkin hevosia ja poneja, harmi etten ole koskaan ollut kovin innostunut ratsastamisesta, täällä se olisi oivallinen harrastus.
Koti alkaa jo olla aika viihtyisä, Ikean huonekalut saatiin koottua yllättävän kivuttomasti. Tosin nyt kun kaikki välttämättömät on hankittu, alkaa sisustusinto laantua. Saa nähdä saanko koskaan mattoja ja kenkähyllyä ostettua. Tärkeimpänä ostoslistalla on edelleen uuni, vaikka yllättävän hyvin sitä näyttää pärjäävän ilmankin.
Ehdin jo käväistä Suomessa minilomalla, kun sain kutsun graduohjaajani väitöstilaisuuteen ja karonkkaan. Tuli samalla nähtyä Turun kavereita ja saatua yliannostus laskiaispullista. Ehdin myös syödä sushia ja käydä luottokampaajalla. Takaisin tulin laukku täynnä ruisleipää ja muita tuotteita, joita en ole täältä kaupasta löytänyt.
Töissä tahti kiristyy, mutta ensimmäisten viikkojen stressi on onneksi vähentynyt. Teen sen verran kun työpäivän aikana ehdin ja yritän pitää illat vapaina. Blogin kirjoittamiselle voisi yrittää järjestää enemmänkin aikaa jatkossa...

1 kommentti:

  1. Yritä ihmeessä! Lukisin niin mielelläni kohtalotoverin väikkärintekoarjesta :)

    VastaaPoista