keskiviikko 30. maaliskuuta 2011

Yllätysvieras

Asuinrakennuksemme ympärillä liikkuu paljon kissoja ja onpa niitä näkynyt sisälläkin käytävillä asukkaiden ovien edessä päivystämässä. Harkitsemme itsekin kissan hankintaa, mutta lopullista päätöstä ei vaan jostain syystä synny. Olen kuitenkin jo saanut huomata, että varsinkaan pentukissaa ei täällä ole kovin helppoa löytää ellei ole valmis sijoittamaan kalliiseen rotukissaan. Netissä on kyllä paljon ilmoituksia pennuista, mutta vähintään yhtä paljon on ostajia. Nopeus näyttäisi olevan valttia.

Yleensä ulkona liikkuvat kissat juoksevat pakoon ihmisten lähestyessä, mutta eräs raidallinen kissa on ottanut tavakseen viettää aikaansa pyörävarastomme lähellä ja suorastaan kerjätä rapsutuksia ja syliin pääsyä. Vähän aikaa sitten huomasimme sen myös viihtyvän ajoittain asuntomme edessä olevalla pihalla.


Viime perjantaina kissa uskaltautui jo terassille saakka leikkimään kanssamme.



Lauantaina oli lämmin ilma ja terassin ovi auki, joten uusi tuttavuutemme päätti tulla kylään. Se kulki ympäriinsä paikkoja tarkastellen ja totteli kohteliaasti kiellettyämme sitä ryömimästä sängyn alle.


Välillä se heittäytyi maahan rapsutuksia kerjäämään...


...ja kiipesi lopuksi isännän syliin.Toivottavasti saamme vieraita myös ensi viikonloppuna.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti